ARENA DETECTIESYSTEMEN

Leverancier en importeur van alarmpoortjes, alarmlabels, camerabewaking, metaal-detectiepoorten, en klantentellers. Eigen technische dienst door heel Nederland en België.

  • Adres:
    Mortelweg 1B
    6551 AE Weurt
    Nederland
  • Tel: +31 (0) 24 844 34 30

EAS Artikelbeveiliging huren
EAS Artikelbeveiliging kopen

Bewakingscamera’s huren
Bewakingscamera’s kopen

Klantenteller huren
Klantenteller kopen

English information 
Become a dealer

 

Autoriteit in winkel beveiliging

Op al onze leveringen en offertes gelden de gelden de algemene leveringsvoorwaarden, een exemplaar sturen wij u op aanvraag toe.

Bombrief detector kopen of huren

Wij leveren bombrief detectors direct uit voorraad. U kunt deze zowel tijdelijk huren als kopen. 

bombriefdetectorDe bombriefdetector Mailex 10 wordt gebruikt voor het controleren van brieven en pakketten die verdacht worden dat ze explosieven bevatten. De Mailex 10 bestaat uit een glijbaan en eenvoudig te bedienen elektronica.

De bombriefdetector herkent alle metalen en is gevoelig voor kleine metaaldelen. Detectie door middel van een optisch en akoestisch signaal. De gevoeligheid is extreem hoog en is traploos instelbaar.

Naast bombrieven detecteert deze detector ook kogelbrieven.

 

In dreigende situatie’s en bij calamiteiten kan Arena Detectiesystemen binnen 24 uur een bombrief detector leveren voor uw organisatie.
Klanten voor een bombrief detector adviseren wij tevens gebruik te maken van een metaal detectiepoort om alle bezoekers te controleren op verborgen metalen.