ARENA DETECTIESYSTEMEN

Leverancier en importeur van alarmpoortjes, alarmlabels, camerabewaking, metaal-detectiepoorten, en klantentellers. Eigen technische dienst door heel Nederland en België.

  • Adres:
    Mortelweg 1B
    6551 AE Weurt
    Nederland
  • Tel: +31 (0) 24 844 34 30

EAS Artikelbeveiliging huren
EAS Artikelbeveiliging kopen

Bewakingscamera’s huren
Bewakingscamera’s kopen

Klantenteller huren
Klantenteller kopen

English information 
Become a dealer

 

Autoriteit in winkel beveiliging

Op al onze leveringen en offertes gelden de gelden de algemene leveringsvoorwaarden, een exemplaar sturen wij u op aanvraag toe.

Detectiepoortjes voor een Warehouse

In fabriekshallen, magazijnen of warehouses waar veel, vaak tijdelijke, arbeidskrachten werkzaam zijn is metaaldetectie bij het verlaten van het pand de ideale oplossing.

Bij het verlaten van het pand of risicolocatie  moet de werknemer al zijn / haar metalen voorwerpen op de tafel of bagageband naast de detectiepoort leggen.
Vervolgens loopt hij/zij door de poort, bij geen alarm kan de werknemer de metalen voorwerpen van de tafel terug nemen en de reis vervolgen. (Uiteraard kan de opdrachtgever er ook voor kiezen dat werknemers voorafgaande het betreden van de werkvloer alle metalen voorwerpen, telefoon en sierraden in een persoonlijk kluisje moeten opbergen.)

Geeft de poort alarm zal een beveiliger of een interne medewerker  de persoon visiteren met een handscanner om het metaal te detecteren.

Natuurlijk kan diefstal preventie middels metaal detectiepoorten uitsluitend gebruikt worden voor metaalhoudende producten. Ook is detectie van CD en DVD’s mogelijk.

Detectiepoorten zijn de beste beveiliging tegen diefstal personeel.
Ideaal voor het detecteren van elektronica, CD’s, mobiele telefoons en tablets, auto onderdelen enz.

Al onze metaaldetectiepoorten zijn goedgekeurd en niet schadelijk voor de gezondheid.

Koopt of huurt u een metaal detectiepoort bij ons dan zitten de installatie- en transportkosten hier standaard bij inbegrepen. Dit geldt alleen binnen Nederland ( inclusief de eilanden) en Belgie.

Wij stellen de detectiepoort standaard af volgens de richtlijnen zoals opgegeven door de fabriek. Deze richtlijnen zijn internationaal goedgekeurd.

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dan komen wij jaarlijks uw poort controleren op een correcte werking. Wilt u deze controle zelf uitvoeren, dan kunt u bij ons speciale test materialen bestellen.

 

Aanvullende informatie voor het in gebruik nemen van detectiepoorten in een warehouse: 

Er bestaan geen exacte richtlijnen MBT privacy bij gebruik van een metaal detectiepoort. Alleen voor foliëren / visiteren.
Wilt u uw personeel fouilleren, dan is dit verplicht hiervoor een reglement in het arbeidscontract op te nemen( of een aanvulling hierop te maken ) Dit reglement dient opgesteld te worden met de ondernemingsraad en ondertekend te worden door de directie van het bedrijf.
Ook dient er een bordje ( met reglement) te staan waarop wordt aangegeven dat men gecontroleerd wordt op het bezit van metalen voorwerpen. ( voor werknemers en voor bezoekers) Ook dient dit vermeld te worden op de bezoekerspassen.
Werkt u met inleen of externe krachten, dan dient u officieel de directie van deze partij op de hoogte te stellen van het reglement.
In de praktijk zal dit worden doorgegeven aan de accountmanager of intercedent van het uitzendbureau waar u mee werkt.
De wetgever is overigens onduidelijkheid of lopen door een detectiepoort onder “fouilleren”valt, maar voor de zekerheid adviseren wij u bovenstaande regels in acht te nemen.

Meer weten over detectiepoortjes ? Wij vernemen graag uw contact !
Op ons kantoor staan diverse poorten ter demonstratie opgesteld.


Uiteraard komen onze specialisten ook graag bij u op locatie om een passend advies uit te brengen.