ARENA DETECTIESYSTEMEN

Leverancier en importeur van alarmpoortjes, alarmlabels, camerabewaking, metaal-detectiepoorten, en klantentellers. Eigen technische dienst door heel Nederland en België.

  • Adres:
    Mortelweg 1B
    6551 AE Weurt
    Nederland
  • Tel: +31 (0) 24 844 34 30

EAS Artikelbeveiliging huren
EAS Artikelbeveiliging kopen

Bewakingscamera’s huren
Bewakingscamera’s kopen

Klantenteller huren
Klantenteller kopen

English information 
Become a dealer

 

Autoriteit in winkel beveiliging

Op al onze leveringen en offertes gelden de gelden de algemene leveringsvoorwaarden, een exemplaar sturen wij u op aanvraag toe.

MVO statement, duurzaam ondernemen.

Duurzaam ondernemen bij Arena betekent dat wij ervoor zorgen een juiste balans te vinden tussen People, Planet en Profit. De ontwikkelingen in beveiligingstechniek volgen elkaar dusdanig snel op dat wij het als onze taak zien om dit op een verantwoorde manier op te pakken. Wij willen bijdragen aan een duurzame samenleving door op een economische, maatschappelijke en milieutechnische verantwoorde wijze meerwaarde toe te voegen aan de behoefte van huidige en toekomstige generaties. Wij passen ons MVO beleid onder andere toe op het productieproces van alarmpoorten, het aanbieden van refurbished alarmlabels en recycling. Daarnaast sponsoren wij jaarlijks een aantal lokale goede doelen.

Wist u dat kleding alarmlabels nooit verslijten of in detectiesterkte afnemen ? Daarom bieden wij onze klanten bij voorkeur refurbished labels aan, dat is beter voor het milieu en de portemonnee.