ARENA DETECTIESYSTEMEN

Leverancier en importeur van alarmpoortjes, alarmlabels, camerabewaking, metaal-detectiepoorten, en klantentellers. Eigen technische dienst door heel Nederland en België.

  • Adres:
    Mortelweg 1B
    6551 AE Weurt
    Nederland
  • Tel: +31 (0) 24 844 34 30

EAS Artikelbeveiliging huren
EAS Artikelbeveiliging kopen

Bewakingscamera’s huren
Bewakingscamera’s kopen

Klantenteller huren
Klantenteller kopen

English information 
Become a dealer

 

Autoriteit in winkel beveiliging

Op al onze leveringen en offertes gelden de gelden de algemene leveringsvoorwaarden, een exemplaar sturen wij u op aanvraag toe.

MVO statement, duurzaam ondernemen.

Duurzaam ondernemen bij Arena betekent dat wij ervoor zorgen een juiste balans te vinden tussen People, Planet en Profit. De ontwikkelingen in beveiligingstechniek volgen elkaar dusdanig snel op dat wij het als onze taak zien om dit op een verantwoorde manier op te pakken. Wij willen bijdragen aan een duurzame samenleving door op een economische, maatschappelijke en milieutechnische verantwoorde wijze meerwaarde toe te voegen aan de behoefte van huidige en toekomstige generaties. Wij passen ons MVO beleid onder andere toe op het productieproces van alarmpoorten, het aanbieden van refurbished alarmlabels en recycling. Daarnaast sponsoren wij jaarlijks een aantal lokale goede doelen.

Wist u dat kleding alarmlabels nooit verslijten of in detectiesterkte afnemen ? Daarom bieden wij onze klanten bij voorkeur refurbished labels aan, dat is beter voor het milieu en de portemonnee.

Sinds januari 2024 zijn wij verzamelpunt voor stichting Climbing the right tree

Het afval van de een is de schat van de ander.
In de meeste Europese landen is het gebruikelijk dat bedrijven en particulieren ICT materialen na drie tot vijf jaar vervangen. Hoewel het weggooien van deze oudere stukjes technologie misschien wel de gemakkelijkste optie is, willen we u er graag op wijzen dat u er nog iets anders mee kunt doen: het doneren aan mensen in nood. Het enige wat u hoeft te doen is het af te geven op een van de aangegeven locaties, zoals bij Arena detectiesystemen. De organisatie zet zich in om jonge Afrikanen de regie te geven over hun eigen toekomst en die van hun regio of land. Zij grijpen de kansen die de digitalisering biedt en maken deze werkelijkheid. Sinds hun oprichting hebben Climbing the Right Tree en haar Afrikaanse partners meer dan 80 scholen uitgerust met computerlokalen, waardoor meer dan 30.000 leerlingen en studenten met minder fortuinlijke achtergronden zijn bereikt.