ARENA DETECTIESYSTEMEN

Leverancier en importeur van alarmpoortjes, alarmlabels, camerabewaking, metaal-detectiepoorten, en klantentellers. Eigen technische dienst door heel Nederland en België.

  • Adres:
    Mortelweg 1B
    6551 AE Weurt
    Nederland
  • Tel: +31 (0) 24 844 34 30

EAS Artikelbeveiliging huren
EAS Artikelbeveiliging kopen

Bewakingscamera’s huren
Bewakingscamera’s kopen

Klantenteller huren
Klantenteller kopen

English information 
Become a dealer

 

Autoriteit in winkel beveiliging

Op al onze leveringen en offertes gelden de gelden de algemene leveringsvoorwaarden, een exemplaar sturen wij u op aanvraag toe.

Veesion camera software nodig ? Kunstmatige intelligentie om winkeldiefstal te stoppen

Wij installeren Veesion systemen door heel Nederland

Retailers over de hele wereld bevestigen dat ze meer dan 60% minder winkeldiefstal ervaren dankzij Veesion Ai, een realtime diefstaldetectie-oplossing. Veesion biedt een gemakkelijke Ai ‘plug-in’ oplossing voor CCTV-camerasystemen. Het automatiseert de beveiliging van cameratoezicht in winkels en geeft directe waarschuwingen in realtime. U kunt het systeem aansluiten op uw bestaande camera’s, bijvoorbeeld van Hikvision welke wij als standaard merk voeren.

Veesion herkent verdachte activiteiten in uw winkel op het moment dat ze plaatsvinden, zonder gebruik te maken van gezichtsherkenning of het vastleggen van persoonlijke gegevens.

 

veesion

 

 

Hoe werkt Veesion?

– Veesion Ai analyseert en registreert verdachte activiteiten in realtime door de bestaande CCTV camerasystemen in de winkel te gebruiken.

– Bij verdachte activiteiten stuurt Veesion Ai onmiddellijk een melding met een video-GIF naar de aangewezen winkelmedewerkers via mobiele apparaten en/of de kassa-POS-schermen.

– Veesion Ai maakt geen gebruik van gezichtsherkenning, klantvolging of het vastleggen van identiteitsgegevens.

– Veesion Ai wordt geactiveerd door een ‘plug-in’ miniserver met Ai-functionaliteit. De Veesion miniserver wordt eenvoudig aangesloten op het bestaande CCTV-camerasysteem in de winkel en op de zelf geselecteerde camera’s.

 

 

Met het Veesion antidiefstalsysteem hebt u 24/7 bewaking in uw winkels.

Veesion fungeert als een 24/7 videobewaker die nooit pauze neemt of vermoeid raakt. Dit antidiefstalpreventiesysteem op basis van video helpt u om uw beveiligingsinvesteringen optimaal te benutten. Hoewel een traditioneel videobewakingssysteem bijdraagt aan het beperken van winkeldiefstal, neemt het afschrikkende effect van de camera’s af na verloop van tijd. Daarnaast is het voor een beveiliger moeilijk om alle verdachte activiteiten in de winkel tegelijkertijd in de gaten te houden en waar te nemen. Minder dan 5% van de diefstallen wordt daadwerkelijk opgespoord door een ervaren beveiligingsmedewerker. Kortom, de Veesion camera diefstalpreventie is essentieel in uw winkel en vermindert aanzienlijk het aantal diefstallen.

 

100% AVG proof
Veesion’s oplossing maakt gebruik van algoritmische verwerking van gebaren. Het algoritme voert geen gezichtsherkenning of klantvolging uit en slaat de identiteit van klanten niet op. Onder deze omstandigheden staat Veesion niet toe om fysieke of fysiologische kenmerken te herkennen, of emoties en intenties te detecteren.

 

Meer weten of een persoonlijke offerte ontvangen ?
Bel +31 (0)24 8443430, dagelijks tot 17.00 uur bereikbaar.
Of mail naar info@arena-detectiesystemen.nl  Wij vernemen graag uw contact !